Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΕΣΙΣ 2008

ΒΙ.ΠΑ. Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης

Η συνεργασία αυτή δίνει τώρα τη δυνατότητα στους επισκέπτες του Πλανητάριου Ιδρύματος NOESIS να παρακολουθούν real-time την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από τον ήλιο μέσω γιγαντοοθόνης ενδείξεων των τεχνικών χαρακτηριστικών του συστήματος, με οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) 7 στοιχείων. Η οθόνη παρέχει συνεχώς πληροφορίες για:

  • την Τρέχουσα ισχύ (W)
  • την Ημερήσια Παραγωγή Ενέργειας (Wh)
  • τη Συνολική Παραγωγή Ενέργειας (Wh) και
  • τη Συνολική Εξοικονόμηση Εκπομπών CO2

Τέλος, το φωτοβολταϊκό σύστημα επιτηρείται μέσω Η/Υ, ανιχνεύοντας όλες τις καίριες παραμέτρους (ρεύμα, τάση, ισχύ, απόδοση μετατροπέα κλπ) και ενημερώνει με e-mail, φαξ ή SMS για τυχόν αποκλίσεις του συστήματος από τα καθορισμένα όρια που έχει θέσει ο χρήστης. Σε περίπτωση βλάβης ενημερώνεται το τεχνικό τμήμα της ECO//SUN με αποστολή e-mail.

μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

H μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την εταιρία ECO//SUN την καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη μας και άξιο προτίμησης για οποιαδήποτε νέα μελλοντική συνεργασία πάνω στον τομέα της ενέργειας.
Παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εταιρείες παραγωγής ενέργειας
, Δ.ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε,Σ.ΣΑΜΠΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΕΛ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΦΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ECΟSUN καθώς κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας, έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φροντίζοντας όχι μόνο για την αδιάλλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία της εγκατάστασης Φ/Β σταθμού παραγωγής ισχύος 5 kWp αλλά και για τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

Κοντονικολάου Αθανάσιος
, Noesis

Με την τεχνογνωσία της ECOSUN ξεκινήσαμε τις πρώτες εγκαταστάσεις δωρεάν φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ρόδο, σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, με την βοήθεια 16 μαθητών, σε συνέχεια της εκστρατείας crowdfunding που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Greenpeace
, Greenpeace

Ευχαριστούμε την ECOSUN για την υλοποίηση των 5 Φ/Β εγκαταστάσεων, συνολικής ισχύος 100 kw. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής, το προσωπικό της επέδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του εντός χρονοδιαγράμματος και με άριστη ποιότητα κατασκευής.

Παπαλός Κωνσταντίνος
, Δήμος Καρδίτσας

Γνωρίζετε τη λύση για την παγκόσμια οικονομική κρίση; Ελεύθερη ενέργεια για όλους!