Γερμανική Σχολή Αθηνών

Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Μια ξεχωριστή για το είδος της φωτοβολταϊκή εγκατάσταση για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο, πραγματοποιήθηκε στη Γερμανική Σχολή Αθηνών (Deutsche Schule of Athens).

Τοποθετήθηκαν δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις μία στο δώμα του Δημοτικού σχολείου και η άλλη πάνω από το δώμα του Γυμνασίου. Η συνολική ισχύς του έργου είναι 40 kW. Ειδική μέριμνα είχε δοθεί στην τοποθέτηση των φωτοβολταϊκών χωρίς το βίδωμα αυτών πάνω στα δώματα των κτιρίων, αλλά τοποθετώντας ειδικές επιφάνειες, βιδώνοντας τα ικριώματα πάνω σε αυτές και βάζοντας ως βάρος χαλίκια για προστασία από τις ανεμοπίεσεις. Εγκαταστάθηκε δε κεντρική διάταξη παρακολούθησης όλων των ηλεκτρικών μεγεθών της εγκατάστασης και προώθηση τους σε ανάλογο portal στο internet έτσι ώστε να γίνεται η καταγραφή και ο έλεγχος της σωστής λειτουργίας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

H μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την εταιρία ECO//SUN την καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη μας και άξιο προτίμησης για οποιαδήποτε νέα μελλοντική συνεργασία πάνω στον τομέα της ενέργειας.
Παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εταιρείες παραγωγής ενέργειας
, Δ.ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε,Σ.ΣΑΜΠΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΕΛ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΦΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ECΟSUN καθώς κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας, έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φροντίζοντας όχι μόνο για την αδιάλλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία της εγκατάστασης Φ/Β σταθμού παραγωγής ισχύος 5 kWp αλλά και για τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

Κοντονικολάου Αθανάσιος
, Noesis

Με την τεχνογνωσία της ECOSUN ξεκινήσαμε τις πρώτες εγκαταστάσεις δωρεάν φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ρόδο, σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, με την βοήθεια 16 μαθητών, σε συνέχεια της εκστρατείας crowdfunding που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Greenpeace
, Greenpeace

Ευχαριστούμε την ECOSUN για την υλοποίηση των 5 Φ/Β εγκαταστάσεων, συνολικής ισχύος 100 kw. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής, το προσωπικό της επέδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του εντός χρονοδιαγράμματος και με άριστη ποιότητα κατασκευής.

Παπαλός Κωνσταντίνος
, Δήμος Καρδίτσας

Γνωρίζετε τη λύση για την παγκόσμια οικονομική κρίση; Ελεύθερη ενέργεια για όλους!