επεξεργασία πόσιμου νερού

Αντίστροφη Όσμωση

Η τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης είναι  η καλύτερη τεχνολογία φίλτρανσης του νερού Συνίσταται σε περιοχές με πολύ δύσκολο ως και ακατάλληλο νερό προς πόση (άλατα, βαρέα μέταλλα, καρκινογόνες ουσίες, αρσενικό κτλ).

Η αντίστροφη όσμωση πολλαπλών  σταδίων αφαιρεί αποτελεσματικά :

 ακαθαρσίες, άμμο, ιζήματα, λάσπη, σκουριές,το χλώριο και τα παράγωγα του, βαρέα μέταλλα , φυτοφάρμακα, οργανικές ενώσεις, μικροοργανισμούς,τα νιτρικά και τα νιτρώδη,τις γεύσεις και τις οσμές του νερού

Αποσκλήρυνση Νερού

Η πλειονότητα των νερών στον ελλαδικό χώρο περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις ασβεστίου και μαγνησίου, με αποτέλεσμα αυτά ν’ αποκτούν χαρακτήρα “σκληρού” νερού με τα γνωστά προβλήματά του ( όπως π.χ. καθαλατώσεις )Σε αυτά τα προβλήματα δίνουν λύση οι αποσκληρυντές νερού με τη χρήση ρητινών ιοντοεναλλαγής

Οι αποσκληρυντές νερού είναι αξιόπιστοι, εύκολοι στην εγκατάσταση και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση

Το μαλακό νερό : Αποτρέπει τις επικαθήσεις αλάτων στις εγκαταστάσεις και τις διατηρεί σε καλή κατάσταση. Διασφαλίζει την απόδοση και αυξάνει τον χρόνο ζωής του εξοπλισμού.

Μειώνει την κατανάλωση ενέργειας , συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων για απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού, μειώνοντας τον αντίκτυπο τους στο περιβάλλον.

Διευκολύνει τον καθαρισμό και αποτρέπει το σχηματισμό δύσκολων να αφαιρεθούν επικαθίσεων.

μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

H μέχρι σήμερα συνεργασία μας με την εταιρία ECO//SUN την καθιστούν αξιόπιστο συνεργάτη μας και άξιο προτίμησης για οποιαδήποτε νέα μελλοντική συνεργασία πάνω στον τομέα της ενέργειας.
Παρακαλώ, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Εταιρείες παραγωγής ενέργειας
, Δ.ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε,Σ.ΣΑΜΠΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΕΛ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΦΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ECΟSUN καθώς κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας, έδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φροντίζοντας όχι μόνο για την αδιάλλειπτη και απροβλημάτιστη λειτουργία της εγκατάστασης Φ/Β σταθμού παραγωγής ισχύος 5 kWp αλλά και για τη μείωση των περιβαλλοντικών ρύπων εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

Κοντονικολάου Αθανάσιος
, Noesis

Με την τεχνογνωσία της ECOSUN ξεκινήσαμε τις πρώτες εγκαταστάσεις δωρεάν φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ρόδο, σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, με την βοήθεια 16 μαθητών, σε συνέχεια της εκστρατείας crowdfunding που ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Greenpeace
, Greenpeace

Ευχαριστούμε την ECOSUN για την υλοποίηση των 5 Φ/Β εγκαταστάσεων, συνολικής ισχύος 100 kw. Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής, το προσωπικό της επέδειξε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του εντός χρονοδιαγράμματος και με άριστη ποιότητα κατασκευής.

Παπαλός Κωνσταντίνος
, Δήμος Καρδίτσας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;