Παράδοση 2 #ecocars Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δελτίο Τύπου)

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,1 Αυγούστου  2018

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παράδοση 2 ecocars στο Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης

 

Η ECO//SUN, o κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών στις Ανανεώσιμες Πηγές και Εξοικονόμησης Ενέργειας προχώρησε στην παράδοση των 2 πρώτων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των αναγκών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

 

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης μπήκε πλέον και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας, παρέλαβε τα δύο πρώτα ecocars , τα οποία θα βρίσκονται στις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού Κέντρου όπως για παράδειγμα την αλληλογραφία, τις επισκέψεις κατ οίκον, τη μετακίνηση του προσωπικού.

 

Πιο συγκεκριμένα θα χρησιμοποιηθούν για τις επισκέψεις των κοινωνικών λειτουργών, για τη διακίνηση αλληλογραφίας και προσωπικού, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών ακόμη και για τη διανομή φαγητού και όπου αλλού χρειάζεται. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου ,με προοπτική αύξησης του στόλου, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ)

 

 

Η ECO//SUN με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλει ενεργά στη καλυτέρευση της ποιότητας ζωής όλων μας, μέσω της εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων σε μια χώρα που πραγματικά πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών τεχνολογιών.

Με γνώμονα πάντα το περιβάλλον, το ecocar, το μικρότερο μικρό, προσφέρει την οικονομικότερη δυνατή λύση για τις μετακινήσεις σου.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε ο  Δημάρχος Β. Λαμπάκη, ο  Αντιδήμάρχος Ενέργειας κ. Γιάννης Φαλέκας και ο πρώην Προέδρους του Πολυκοινωνικού Αν.Βαμβακερού σχετικά με το έργο που υλοποιήθηκε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Βούλγαρη 58 Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 327 914 και στο 210 6859 011 για την Αθήνα ή στέλνοντας e-mail στο info@ecosun.gr.Αφήστε μια απάντηση